image
image

Aktivem snadno a rychle

€2.00 (EUR)
0 Recenzie
tuxmux profile picture   
Uverejnený Autor: tuxmux
  •  PostavenieSkladom
  •  TypNový

Podrobnosti

Chcete se stát aktivem, a nemáte veřejnou IPv4 a IPv6 adresu? Chcete přitom skrýt svojí totožnost a přitom nepoužívat pochybné vpn služby?

Napište mi soukromou zprávu a domluvíme se. Poskytnu IPv4 adresu svého serveru skrze rychlý, moderní a bezpečný VPN tunel a nastavím vám přesměrování vybraného portu z internetu až na váš počítač skrze VPN. U ipv6 adresy přesměruju úplně všechny porty kromě vybraných, které zahazuju na firewallu jako rizikové.

Specifikace VPN:
https://www.wireguard.com/install/

Jako bonus můžete používat vpn jako road warrior. Budete aktivové vždy, nejen doma. A co víc, vždy budete mít stejnou ip adresu, budete skrytí za robustním firewallem postaveným na moderním nftables. VPN může sloužit jako ochranný štít, anonymizační prvek, přes který můžete, když budete chtít, šifrovaně tunelovat veškerý internetový provoz. Součástí VPN je DNS server, který můžete či nemusíte využívat. Jedná se o pihole v docker kontejneru. Slouží pro blokování reklam a jako další prvek zabezpečení.

Cena 50 Kč/měsíc

V ceně dostanete 1 privátní ipv4 s jedním tunelovaným portem a 1 privátní ipv6 adresu, která má porty bez omezení. Privátní adresy jsou propojeny skrze wireguard tunel se serverem, kde jsou zvedlé veřejné adresy. Zatímco u IPv4 dostanete port, který bude jen váš, u ipv6 zvednu celou IPv6 adresu na serveru jen pro vás (prakticky všechny porty, kromě vybraných, které filtruji z bezpečnostních důvodů.

2 dny vám poskytnu zdarma na zkoušku. Žádné smlouvy, platit možno na revolut, bankovním převodem nebo kryptem. Měsíční příspěvek slouží na úhradu nákladů se správou a provozováním serveru.

Pokud budete chtít mít více připojených zařízení, tak tam bude domluva individuální. Za 300 měsíčně můžete mít v našem spolku svůj vlastní VPS server s e stejnými parametry, jako mám já. Za jednorázovou částku 1000 Kč nainstaluju a nastavím vše potřebné.

Tak co, chce si to někdo vyzkoušet?

Súvisiace produkty